Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-fetapiiras

Tomaatti-fetapiiras

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
125g voita tai margariinia
2-3 rkl kylmää vettä

Täyte:
1 prk (200g) Feta kuutioita
1 rasia (250g) kirsikkatomaatteja
1 ruukku basilikaa silppuna
2 kananmunaa
2 dl ruokakermaa
suolaa, pippuria
50-100g juustoraastetta

Nypi margariini ja jauhot kulhossa.

Lisää kylmä vesi, sekoita taikinaksi.

Laita viileään lepäämään noin 30-60 minuuttia.

Voit käyttää halutessasi myös valmista piiraspohjaa (400g)

Painele taikina piirasvuokaan (halkaisija n 26cm).

Tee pohjaan kunnon reunat, pistele pohja haarukalla.

Paista 250 asteessa noin 10 minuuttia.

Sekoita kananmunat, kerma ja mausteet.

Lado basilikasilppu, Fetajuustokuutiot ja tomaatti piirakan pohjalle, kaada munakerma päälle.

Ripottele juustoraaste pinnalle ja paista 225 asteessa, uunin alatasossa noin 20 minuuttia.

Koristele piiras kirsikkatomaateilla ja tuoreilla Basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Emmiina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen125g900kcal0g0g100g0g
Feta, Arla Apetina 3%200g220kcal36g4g6g0g
Kirsikkatomaatti, 50g250g50kcal1.5g9.5g0.8g0g
Basilika, tuore 50g14kcal1.6g0.5g0.4g0.8g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)50g130kcal13g0.8g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g4968kcal186g319.4g320.4g15.2g
Valittu annoskoko1206g2484kcal93g159.7g160.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna603g1242kcal46.5g79.9g80.1g3.8g
Arvot/100g100g206kcal7.7g13.2g13.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173572