Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Noppapaistos

Aloita työskentely perunoiden kuorimisella ja kuutioimisella.

Tee samoin myös sipulille.

Siirry sitten lihan paloitteluun.

Sisäfilee tulisi leikata parin sentin kuutioiksi ja pekoni hieman pienemmiksi paloiksi.

Kuumenna pannu erittäin kuumaksi ja paista lihapalat siinä nopeasti.

Nosta lihat sivuun ja mausta sinapilla ,suolalla ja pippurilla.

Siirrä seuraavaksi pekonikuutiot pannulle, sitten sipulit ja perunat.

Käytä lisä rasvana voita tai öljyä ettei ota pannuun kiinni.

Kun kuutiot alkavat ruskistua, mausta ne ja lisää kerma.

Anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä ja kerma lähes haihtunut, lisää silloin mukaan sisäfilee kuutiot.

Anna hautua hetki.

Ohje kopiotu netistä--> Siirry sivulle!;

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Onni99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 745g567kcal14g115.5g1.5g7.5g
Sipuli (kuorittu)190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Porsaanfilee, ulko/sisäfilee,ra% 4,5579g727kcal121.6g0g26.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 134g303kcal21.4g0.7g24.1g0g
Kasvisliemikuutio 15g46kcal1.4g2g3.5g0.2g
Ruokakerma 5%, Into, vähälaktoosinen (Ingman)400g340kcal14g24g20g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4206g4174kcal353.4g313.8g156g23.2g
Valittu annoskoko2103g2087kcal176.7g156.9g78g11.6g
Annoskoko puolitettuna1052g1044kcal88.4g78.5g39g5.8g
Arvot/100g100g99kcal8.4g7.5g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173882