Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 40g34kcal1.2g1.8g2.4g0g
Katkarapu, rainbow180g180kcal41.4g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana563g465kcal87.6g9.2g8.4g2.2g
Valittu annoskoko281g233kcal43.8g4.6g4.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna141g116kcal21.9g2.3g2.1g0.6g
Arvot/100g100g83kcal15.6g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889