Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus500g150kcal10g25g1.5g15g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)500g555kcal115g0g10g0g
Juusto, Valio arkijuusto100g330kcal27g0g24g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2332g2644kcal307.8g56.8g131g30g
Valittu annoskoko1166g1322kcal153.9g28.4g65.5g15g
Annoskoko puolitettuna583g661kcal77g14.2g32.8g7.5g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890