Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty460g1334kcal101.2g207g7.4g0g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu25g20kcal0.5g4.5g0.2g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g8g28kcal0.1g7.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 60g119kcal0.8g1.1g12g2.6g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2g5.2kcal0.1g1.6g0.1g1.1g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1870g3908kcal212.8g473.4g123g20.6g
Valittu annoskoko935g1954kcal106.4g236.7g61.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna468g977kcal53.2g118.4g30.8g5.2g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173903