Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteeniton ja vähälaktoosinen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään ja lisää varovasti sekoittaen vaahdon joukkoon.

Paista pellillä leivinpaperin päällä tai voidellussa ja jauhotetussa vuoassa. 175 asteessa n. 40 min. Pellillä kypsyy hieman nopeammin.

Leikkaan jäähtynyt kakkulevy ja tee täyte.

Sulata suklaa miedolla lämmöllä ja sulattele joukkoon myös tuorejuusto.

Nosta pois levyltä ja vaahdota jäähtymisen aikana kerma, sokeri, vaniljasokeri.

Sekoita jäähtynyt "kastike" kermavaahdon joukkoon.

Lado vuorotellen kakkupohja ja kuorrute niin, että päällimmäiseksi jää kuorrutekerros.

Kostuta kakkulevyt kevyesti esim.

tuoremehulla tai vaniljalla maustetulla laktoosittomalla maidolla.

Koristele esim.

karkkirakeilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Heltsy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 128g520kcal0g127.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g35g123kcal1.2g28.4g0.4g1.1g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g30g101kcal0g24.6g0g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 20g74kcal3.7g2.2g4.3g6.1g
Valio maustettu rahka 200g vanilja HYLA200g320kcal14.6g32g14g0g
Pandan tumma suklaa 150 g150g801kcal7.4g78g48g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl400g1440kcal8g10.8g152g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Tuoremehu, Appelsiinitäysmehu (Rainbow), annos 200g50g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g8006kcal124.8g762.8g482.4g15.2g
Valittu annoskoko1305g4003kcal62.4g381.4g241.2g7.6g
Annoskoko puolitettuna653g2002kcal31.2g190.7g120.6g3.8g
Arvot/100g100g307kcal4.8g29.2g18.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173905