Sannan tonnikalapiirakka
Sekoita pohjaan 3 dl vehnäjauhoja, 1/2 tl suolaa, 75 g pehmeää margariinia.
Nypi rasva jauhoihin ja lisää lopuksi maitojuoma.
Sekoita kunnes on hyvin sekaisin, älä vaivaa, ettei sitkisty.
Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle.
Sekoita täytteeksi 3 munankeltuaista (riko rakenne) 2 prk tonnikalaa, 1 prk kermaviiliä, juustoraaste, maito ja 1/2 dl vehnäjauhoa.
Levitä täyte pohjan päälle.
Vatkaa kananmunista jääneet valkuaiset, älä kuitenkaan vaahdota.
Levitä tasaisesti täytteen päälle.
Paista 200 asteessa noin 20-30 min.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa
Heltsy