Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow250g1375kcal2.3g2.3g150g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Piimä, rasvaton (Valio)200g64kcal6.6g9g0g0g
Mustikka metsä- 300g132kcal1.5g19.2g1.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3440g9758kcal149.8g1476.6g334g56.4g
Valittu annoskoko1720g4879kcal74.9g738.3g167g28.2g
Annoskoko puolitettuna860g2440kcal37.5g369.2g83.5g14.1g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105