Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g213g746kcal38.4g125.8g8.3g12.8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl298g346kcal65.1g0g9.5g0g
Pekoni (Dulano)133g341kcal24g4.3g25.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g213g43kcal2.8g6.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g13g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 29g41kcal3.7g0.1g2.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 266g90kcal8.2g13.1g0.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl5.3g38kcal0g0g4.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g3768kcal286.6g308.8g150.4g28.8g
Valittu annoskoko1272g1884kcal143.3g154.4g75.2g14.4g
Annoskoko puolitettuna636g942kcal71.7g77.2g37.6g7.2g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360