Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g320g1119kcal57.6g188.6g12.5g19.2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl448g519kcal97.6g0g14.3g0g
Pekoni (Dulano)200g512kcal36g6.4g38g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g320g64kcal4.2g9.6g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana 48g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g20g2.8kcal0.2g0.6g0g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 44g61kcal5.5g0.1g4.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl8g58kcal0g0g6.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.6g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g5653kcal429.6g462.8g225.4g43g
Valittu annoskoko1908g2826kcal214.8g231.4g112.7g21.5g
Annoskoko puolitettuna954g1413kcal107.4g115.7g56.4g10.8g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360