Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g373g1306kcal67.1g220.1g14.5g22.4g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl522g606kcal113.8g0g16.7g0g
Pekoni (Dulano)233g597kcal42g7.5g44.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g373g75kcal4.8g11.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g23g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 51g71kcal6.4g0.2g5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 466g158kcal14.3g22.8g0.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl9g67kcal0g0g7.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.5g6.8kcal0.5g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g6594kcal500.6g540.2g262.8g50.2g
Valittu annoskoko2226g3297kcal250.3g270.1g131.4g25.1g
Annoskoko puolitettuna1113g1649kcal125.2g135.1g65.7g12.6g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360