Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g400g1400kcal72g236g15.6g24g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl560g650kcal122.1g0g17.9g0g
Pekoni (Dulano)250g640kcal45g8g47.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400g80kcal5.2g12g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.3g0.8g0g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 55g76kcal6.9g0.2g5.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 500g169kcal15.3g24.5g0.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl10g72kcal0g0g8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4774g7072kcal537.6g579g282g53.8g
Valittu annoskoko2387g3536kcal268.8g289.5g141g26.9g
Annoskoko puolitettuna1194g1768kcal134.4g144.8g70.5g13.5g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360