Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g426g1492kcal76.7g251.5g16.6g25.6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl597g692kcal130.1g0g19.1g0g
Pekoni (Dulano)266g682kcal48g8.5g50.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g426g85kcal5.5g12.8g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Porkkana 64g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g27g3.7kcal0.3g0.8g0g0g
Oliiviöljy 48g424kcal0g0g48g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 59g81kcal7.3g0.2g5.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 533g180kcal16.3g26.1g0.5g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl11g77kcal0g0g8.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g7537kcal572.4g617g300.4g57.4g
Valittu annoskoko2544g3768kcal286.2g308.5g150.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna1272g1884kcal143.1g154.3g75.1g14.4g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360