Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g480g1679kcal86.3g283g18.7g28.8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl671g779kcal146.4g0g21.5g0g
Pekoni (Dulano)300g767kcal54g9.6g57g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g480g96kcal6.2g14.4g1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Porkkana 72g24kcal0.4g4g0.1g1.8g
Selleri, annos 50g30g4.2kcal0.3g0.9g0g0g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 66g91kcal8.2g0.2g6.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 600g203kcal18.3g29.4g0.6g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl12g86kcal0g0g9.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5724g8478kcal644g694.4g338.6g64.6g
Valittu annoskoko2862g4239kcal322g347.2g169.3g32.3g
Annoskoko puolitettuna1431g2120kcal161g173.6g84.7g16.2g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360