Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g53g187kcal9.6g31.4g2.1g3.2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl75g87kcal16.3g0g2.4g0g
Pekoni (Dulano)33g85kcal6g1.1g6.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g53g11kcal0.7g1.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 7.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 67g23kcal2g3.3g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g942kcal71.4g77.2g37.6g7.2g
Valittu annoskoko318g471kcal35.7g38.6g18.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna159g236kcal17.9g19.3g9.4g1.8g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360