Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g533g1865kcal95.9g314.4g20.8g32g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl746g865kcal162.6g0g23.9g0g
Pekoni (Dulano)333g853kcal59.9g10.7g63.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g533g107kcal6.9g16g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 80g26kcal0.5g4.4g0.2g2g
Selleri, annos 50g33g4.7kcal0.3g1g0g0g
Oliiviöljy 60g530kcal0g0g59.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 73g102kcal9.2g0.2g7.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 666g226kcal20.4g32.6g0.7g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl13g96kcal0g0g10.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g9421kcal715.4g771.2g376.2g71.8g
Valittu annoskoko3180g4710kcal357.7g385.6g188.1g35.9g
Annoskoko puolitettuna1590g2355kcal178.9g192.8g94.1g18g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360