Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g107g373kcal19.2g62.9g4.2g6.4g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl149g173kcal32.5g0g4.8g0g
Pekoni (Dulano)67g171kcal12g2.1g12.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g107g21kcal1.4g3.2g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Porkkana 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g6.7g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 15g20kcal1.8g0g1.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 133g45kcal4.1g6.5g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl2.7g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1272g1884kcal143.2g154.2g75g14.2g
Valittu annoskoko636g942kcal71.6g77.1g37.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna318g471kcal35.8g38.6g18.8g3.6g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360