Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g160g560kcal28.8g94.3g6.2g9.6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl224g260kcal48.8g0g7.2g0g
Pekoni (Dulano)100g256kcal18g3.2g19g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g160g32kcal2.1g4.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana 24g7.8kcal0.1g1.3g0g0.6g
Selleri, annos 50g10g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl4g29kcal0g0g3.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g2826kcal214.6g231.4g112.8g21.6g
Valittu annoskoko954g1413kcal107.3g115.7g56.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna477g707kcal53.7g57.9g28.2g5.4g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360