Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g1600g5600kcal288g944g62.4g96g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl2240g2598kcal488.3g0g71.7g0g
Pekoni (Dulano)1000g2560kcal180g32g190g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1600g320kcal20.8g48g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Oliiviöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g305kcal27.5g0.7g21.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2000g677kcal61.2g98g2g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl40g288kcal0g0.1g32g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19096g28286kcal2148.8g2316.2g1128.4g215.6g
Valittu annoskoko9548g14143kcal1074.4g1158.1g564.2g107.8g
Annoskoko puolitettuna4774g7072kcal537.2g579.1g282.1g53.9g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360