Munakoiso-kesäkurpitsavuoka
Tee sipulista, valkosipulista, jauhelihasta ja tomaattimurskasta kastike.
Jätä hautumaan (sekoita välillä) sillä aikaa kun käsittelet kasvikset:
1) munakoiso ja kesäkurpitsa pestään ja viipaloidaan.
Pyöritellään kulhossa oliiviöljyn kanssa ja joko grillataan tai paistetaan pannulla, muutama minuutti per puoli, jotta nesteet haihtuvat.
2) Paprikat hiillostetaan uunissa tai grillissä ja kuori poistetaan.
(Sujuu helpommin jos laitaat hiillostamisen jälkeen vähäksi aikaa esim.
folion sisälle ja käytätä kumihansikkaita).
Suikaloi paprikat.
Laitetaan kerroksittain tomaatti-jauhelihakastiketta, kasviksia ja juustoa.
Päällimmäiseksi kerros kastiketta ja juustoa.
Uuniin, 180 astetta noin 40 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa
Mamisan