Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 15g46kcal1.5g9.3g0.2g0.5g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 10g3.9kcal0g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana249g100kcal3g20g0.4g1.6g
Valittu annoskoko125g50kcal1.5g10g0.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna62g25kcal0.8g5g0.1g0.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967