Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 175g553kcal17.8g111.2g1.9g6.1g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 120g47kcal0.5g8.2g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2988g1199kcal36.6g238.8g5g18.4g
Valittu annoskoko1494g600kcal18.3g119.4g2.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna747g300kcal9.2g59.7g1.3g4.6g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967