Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 204g645kcal20.8g129.8g2.2g7.1g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 140g54kcal0.6g9.5g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3486g1399kcal42.8g278.6g5.8g21.4g
Valittu annoskoko1743g700kcal21.4g139.3g2.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna872g350kcal10.7g69.7g1.5g5.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967