Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 233g737kcal23.8g148.3g2.6g8.2g
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 160g62kcal0.7g10.9g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g1599kcal49g318.4g6.8g24.8g
Valittu annoskoko1992g800kcal24.5g159.2g3.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna996g400kcal12.3g79.6g1.7g6.2g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967