Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 262g830kcal26.7g166.8g2.9g9.2g
Vesi1799g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 180g70kcal0.8g12.2g0.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4482g1799kcal55g358g7.6g27.8g
Valittu annoskoko2241g899kcal27.5g179g3.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna1121g450kcal13.8g89.5g1.9g7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967