Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 292g922kcal29.7g185.4g3.2g10.2g
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g1999kcal61.2g398g8.4g30.8g
Valittu annoskoko2490g999kcal30.6g199g4.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna1245g500kcal15.3g99.5g2.1g7.7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967