Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 408g1291kcal41.6g259.5g4.5g14.3g
Vesi2798g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 280g109kcal1.2g19g1.4g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6972g2798kcal85.6g557g11.8g43.2g
Valittu annoskoko3486g1399kcal42.8g278.5g5.9g21.6g
Annoskoko puolitettuna1743g700kcal21.4g139.3g3g10.8g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967