Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 44g138kcal4.5g27.8g0.5g1.5g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 30g12kcal0.1g2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g300kcal9.2g59.6g1.4g4.6g
Valittu annoskoko374g150kcal4.6g29.8g0.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna187g75kcal2.3g14.9g0.4g1.2g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967