Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 466g1475kcal47.5g296.6g5.1g16.3g
Vesi3198g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 320g124kcal1.4g21.7g1.6g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g3198kcal97.8g636.6g13.4g49.2g
Valittu annoskoko3984g1599kcal48.9g318.3g6.7g24.6g
Annoskoko puolitettuna1992g800kcal24.5g159.2g3.4g12.3g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967