Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 525g1659kcal53.5g333.7g5.8g18.4g
Vesi3598g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 360g140kcal1.6g24.5g1.8g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8964g3598kcal110.2g716.4g15.2g55.6g
Valittu annoskoko4482g1799kcal55.1g358.2g7.6g27.8g
Annoskoko puolitettuna2241g900kcal27.6g179.1g3.8g13.9g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967