Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 58g184kcal5.9g37.1g0.6g2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 40g16kcal0.2g2.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana996g400kcal12.2g79.6g1.6g6g
Valittu annoskoko498g200kcal6.1g39.8g0.8g3g
Annoskoko puolitettuna249g100kcal3.1g19.9g0.4g1.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967