Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 583g1844kcal59.4g370.8g6.4g20.4g
Vesi3997g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 400g155kcal1.8g27.2g2g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g3997kcal122.4g796g16.8g61.6g
Valittu annoskoko4980g1999kcal61.2g398g8.4g30.8g
Annoskoko puolitettuna2490g999kcal30.6g199g4.2g15.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967