Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 700g2214kcal71.3g445.2g7.7g24.5g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 480g186kcal2.1g32.6g2.4g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11960g4800kcal146.8g955.6g20.2g74g
Valittu annoskoko5980g2400kcal73.4g477.8g10.1g37g
Annoskoko puolitettuna2990g1200kcal36.7g238.9g5.1g18.5g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967