Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 88g277kcal8.9g55.7g1g3.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 60g23kcal0.3g4.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1495g600kcal18.4g119.6g2.6g9.4g
Valittu annoskoko748g300kcal9.2g59.8g1.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna374g150kcal4.6g29.9g0.7g2.4g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967