Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 102g323kcal10.4g64.9g1.1g3.6g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 70g27kcal0.3g4.8g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1743g700kcal21.4g139.4g2.8g10.8g
Valittu annoskoko872g350kcal10.7g69.7g1.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna436g175kcal5.4g34.9g0.7g2.7g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967