Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 117g369kcal11.9g74.2g1.3g4.1g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 80g31kcal0.4g5.4g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1992g799kcal24.6g159.2g3.4g12.4g
Valittu annoskoko996g400kcal12.3g79.6g1.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna498g200kcal6.2g39.8g0.9g3.1g
Arvot/100g100g40kcal1.2g8g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967