Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 275g381kcal34.4g0.8g27g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g200g958kcal14g104g54g0g
Hermesetas-jauhe10g29kcal0.1g5.6g0g4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen15g54kcal7.5g5.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g5746kcal116.8g233.2g487.6g12.2g
Valittu annoskoko700g2873kcal58.4g116.6g243.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna350g1437kcal29.2g58.3g121.9g3.1g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038