Herkkusienilisäke

Leikkaa sienet neljään osaa, silppua sipulit.

Kuumenna öljy pannussa, lisää herkkusienet, paista vähän aikaa, lisää sipulit.

Paista kunnes sipulit pehmeitä, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada tomaattimurska panulle, huuhtele purkki vedellä ja kaada sekaan, kiehauta, mausta sokerilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore1001g242kcal25g30g0g30g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )75g675kcal0g0g75g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2001g588kcal11.2g106.1g4g38g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Basilika, tuore250g100kcal7.8g12.5g2g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g3661kcal110.2g374.6g165.4g178.4g
Valittu annoskoko3900g1830kcal55.1g187.3g82.7g89.2g
Annoskoko puolitettuna1950g915kcal27.6g93.7g41.4g44.6g
Arvot/100g100g47kcal1.4g4.8g2.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175137