Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 165g540kcal16.8g109.6g1.8g5.5g
Herne 200g138kcal10.1g18.7g0.8g6.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 190g38kcal1.3g5.7g0.2g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Maissi, purkki Rainbow158g95kcal3g15g2.4g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 50g114kcal7g0.9g9g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 500g460kcal79.1g12.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3546g3001kcal242.2g367g51.6g45.6g
Valittu annoskoko1773g1501kcal121.1g183.5g25.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna887g750kcal60.6g91.8g12.9g11.4g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221