Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g666g1518kcal126.5g0g113.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu25g15kcal0.2g1.1g1g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)83g308kcal11.6g60.3g2.1g3.4g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g166g50kcal1.7g9.2g1g2.5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 150g341kcal7.6g26.3g21.1g8.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste125g449kcal36.2g2.1g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g5361kcal367.6g198g346.8g29.2g
Valittu annoskoko1215g2681kcal183.8g99g173.4g14.6g
Annoskoko puolitettuna608g1340kcal91.9g49.5g86.7g7.3g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308