Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g799g1822kcal151.8g0g135.8g0g
Flora ruoka kevyt & paksu30g18kcal0.3g1.3g1.2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)100g370kcal13.9g72.4g2.5g4.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g200g60kcal2g11g1.2g3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 180g409kcal9.1g31.5g25.3g10.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste150g539kcal43.4g2.5g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g6434kcal441g237.4g415.8g35g
Valittu annoskoko1458g3217kcal220.5g118.7g207.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna729g1609kcal110.3g59.4g104g8.8g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308