Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g932g2125kcal177.1g0g158.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu35g21kcal0.3g1.6g1.4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)117g431kcal16.2g84.5g2.9g4.8g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g233g70kcal2.3g12.8g1.4g3.5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 210g477kcal10.6g36.8g29.5g12.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste175g629kcal50.7g3g48.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g7506kcal514.4g277.4g485g41g
Valittu annoskoko1701g3753kcal257.2g138.7g242.5g20.5g
Annoskoko puolitettuna851g1877kcal128.6g69.4g121.3g10.3g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308