Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1198g2732kcal227.7g0g203.7g0g
Flora ruoka kevyt & paksu45g27kcal0.4g2g1.8g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)150g554kcal20.8g108.6g3.7g6.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g300g90kcal3g16.5g1.8g4.5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 270g613kcal13.6g47.3g38g15.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste225g809kcal65.2g3.8g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4374g9651kcal661.4g356.4g623.8g52.4g
Valittu annoskoko2187g4825kcal330.7g178.2g311.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna1094g2413kcal165.4g89.1g156g13.1g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308