Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1332g3036kcal253g0g226.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu50g30kcal0.5g2.2g2g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)166g616kcal23.1g120.7g4.2g6.8g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g333g100kcal3.3g18.3g2g5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 300g681kcal15.2g52.5g42.2g17.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste250g899kcal72.4g4.2g69.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g10723kcal735g395.8g693.4g58.4g
Valittu annoskoko2430g5362kcal367.5g197.9g346.7g29.2g
Annoskoko puolitettuna1215g2681kcal183.8g99g173.4g14.6g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308