Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1600g3648kcal304g0g272g0g
Flora ruoka kevyt & paksu60g36kcal0.6g2.7g2.4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)200g740kcal27.8g145g5g8.2g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g400g120kcal4g22g2.4g6g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 360g819kcal18.2g63.1g50.7g20.9g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste300g1080kcal87g5.1g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g12885kcal883.2g475.8g833g70.2g
Valittu annoskoko2920g6443kcal441.6g237.9g416.5g35.1g
Annoskoko puolitettuna1460g3221kcal220.8g119g208.3g17.6g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308