Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g266g607kcal50.6g0g45.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu10g6kcal0.1g0.4g0.4g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)33g123kcal4.6g24.1g0.8g1.4g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g67g20kcal0.7g3.7g0.4g1g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 60g136kcal3g10.5g8.4g3.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste50g180kcal14.5g0.8g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g2145kcal147g79g138.6g11.8g
Valittu annoskoko486g1072kcal73.5g39.5g69.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna243g536kcal36.8g19.8g34.7g3g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308