Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g400g912kcal76g0g68g0g
Flora ruoka kevyt & paksu15g9kcal0.1g0.7g0.6g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)50g185kcal7g36.3g1.3g2.1g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g100g30kcal1g5.5g0.6g1.5g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 90g205kcal4.6g15.8g12.7g5.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste75g270kcal21.7g1.3g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g3221kcal220.8g119.2g208.4g17.6g
Valittu annoskoko730g1611kcal110.4g59.6g104.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna365g805kcal55.2g29.8g52.1g4.4g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.2g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308