Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g533g1214kcal101.2g0g90.5g0g
Flora ruoka kevyt & paksu20g12kcal0.2g0.9g0.8g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)67g246kcal9.3g48.3g1.7g2.7g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g133g40kcal1.3g7.3g0.8g2g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 120g273kcal6.1g21g16.9g7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g360kcal29g1.7g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g4289kcal294.2g158.4g277.4g23.4g
Valittu annoskoko972g2145kcal147.1g79.2g138.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna486g1072kcal73.6g39.6g69.4g5.9g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175308