Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 400g910kcal76g0g68g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä250g103kcal3.5g20.3g0.8g7.5g
Keittojuurekset, apetit250g65kcal2.3g12g0.8g5.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g176kcal0g0g20g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g150g20kcal0.9g3.2g0.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3826g3098kcal178.4g162.6g187g58g
Valittu annoskoko1913g1549kcal89.2g81.3g93.5g29g
Annoskoko puolitettuna957g775kcal44.6g40.7g46.8g14.5g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345