Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu250g900kcal30g177.5g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Appelsiini, kuorittu 130g61kcal0.7g11.6g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g4795kcal149.4g582.4g217.6g5.4g
Valittu annoskoko940g2398kcal74.7g291.2g108.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna470g1199kcal37.4g145.6g54.4g1.4g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175429